Így használd

Piros kártyák:

Ki lennék én a problémám, ügyem nélkül?

Sárga kártyák:

Hol van a fókuszom, a megoldás helyett?

Zöld kártyák

Mit kerülök azzal, hogy máshol van a fókuszom?

Világoskék kártyák:

Az én félelme ezzel kapcsolatban?

Sötét lila kártyák

Mit kell tennem, ami szolgálja az életet?

Barna kártyák:

Lehetséges testi tünetem, ha nem oldódik meg az ügyem.

Lila segítő kártyák

Irányok, Elemek és Bolygók

Piros kártyák:

Ki lennék én a problémám, ügyem nélkül?

Sárga kártyák:

Hol van a fókuszom, a megoldás helyett?

Zöld kártyák

Mit kerülök azzal, hogy máshol van a fókuszom?

Világoskék kártyák:

Az én félelme ezzel kapcsolatban?

Sötét lila kártyák

Mit kell tennem, ami szolgálja az életet?

Barna kártyák:

Lehetséges testi tünetem, ha nem oldódik meg az ügyem.

Lila segítő kártyák

Irányok, Elemek és Bolygók

Használhatod ezerféle módon.

A csomag tartalma

több mint 400 kártya!

Piros kártyák: Ki lennék én a problémám, ügyem nélkül?
Sárga kártya: Hol van a fókuszom, a megoldás helyett?
Zöld kártya. Mit kerülök azzal, hogy máshol van a fókuszom?
Világos kék kártya: Az én félelme ezzel kapcsolatban?
Sötét lila kártya. Mit kell tennem, ami szolgálja az életet?
Barna kártya. Lehetséges testi tünetem, ha nem oldódik meg az ügyem.
Lila Segítő kártyák: Irányok, Elemek és Bolygók

Fontos! A kártya mindig az adott kérdéskör egy vetületét fogja mutatni, vedd útmutatónak akkor is, ha nem érted elsőre.

Ha nem boldogulsz a kirakással, jelentkezz Workshopok – ra.

1. Párkapcsolati Update Lámpás kártyával!

Mert van, amikor elfogynak a szavak, vagy már nem is emlékszünk a miért-re, nem látjuk át, hogy mi történik közöttünk, ilyenkor érdemes elővenni a kártyát, mindkét félnek leülni és kirakni a jelen helyzetet. 

Gyere, megtanítalak, hogyan lehetséges: Workshop vagy keresd a Facebook-on a Lámpás kártya csoportot, ahol rengeteg tapasztalatot találsz más kártya felhasználóktól.

„Pároknál is működik, nekem ez volt a legérdekesebb tapasztalatom a Lámpással. Párkapcsolati probléma két ellentétes nézőpontból megvilágítva. Ettől elállt a lélegzetem.” K.

2. Testi tünet lelki háttere

A kártyák megírásában a Jaques Martel: Lelki eredetű betegségek lexikona és a kínai medicina magyarázatai szolgáltak. Köztudott és tudományosan is megalapozott tény, hogy a stressz elváltozásokat okoz a testben. A kártya arra tud rámutatni, hogy miből fakadhat a stressz, anélkül, hogy bármilyen terápiás módszer lenne. Arra ösztökélnek a kártyák, hogy kezdjünk el gondolkodni a változtatási lehetőségeinken, amellett, hogy szakszerű orvoshoz fordulunk a testi tüneteinkkel.

„A Lámpás kártya rávilágított hogy a vékonybél problémám milyen okból jött létre.. És mit kell tennem hogy meggyógyuljon.. És rendbe jöjjek. Köszönöm
Cselédes Zita 

3. Csoportoknak

Női körök, önismereti elvonulások, baráti társaságok, család és más csoportok is használhatják egy adott témára vonatkozóan. 

„Amikor csoportban dolgoztunk a kártyával, azt figyeltem meg, hogy ha valaki nem tudta értelmezni azt, akkor a többiek elmondták a saját szemszögükből, ami minden esetben segítette a kártya húzót abban, hogy felismerje a rá vonatkozó jelentését.” Ormay Zsolt

4. Saját magadnak

Voltál már olyan helyzetben, hogy ott motoszkált benned egy kérdés, de nem volt világos a további lépés, tennivaló? Ilyenkor szoktam elővenni a kártyát és kirakom a félelmeimet, azt, hogy mivel nem szeretnék szembenézni, és használom a lila kártyákat, amelyek útmutató adnak az irányt illetően.

„Ez a kártya mindig kíméletlenül őszinte és felemelően irányt mutató.”
Tóth Tünde

…és még rengeteg módja van a felhasználásának, a kirakásoknak…néhányat sokszor használunk, és néhány kiforrás alatt van.

A Lámpás kártya nem egészségügyi és nem pszichológiai módszer, nem célja betegségek kezelése, művelése nem tartozik az egészségügyi, sem a pszichológiai tevékenységek körébe. NEM helyettesíti az orvosi kezelést!

Minden jog fenntartva.

„A Lámpás rávilágított egy régi sérelmemre amit már letudottnak véltem! Jól meglepődtem amikor szembesültem vele. Tökéletes a kártya megnevezése.” 
Fodor Gabriella

 

 

 

„Szeretem használni, megkönnyíti a beszélgetéseket főleg azoknál a témáknál amiről eddig nem vagy alig beszéltünk. Lámpás kártya = mély őszinte beszélgetés. Mi sokat kaptunk azáltal hogy használjuk.” Zámbó Brigi

 
 
 
„Csoportokban is használható. Mindenkinek segít, mert aki a kártyát húzza láthatja, hogy merre mehet az úton, vagy éppen merre nézzen,a többieknek pedig GPS-ként mutatja, hogy aki húzott éppen hol van. A teljesen új „spiriszűz” embereknek is segít megnyílni, mert akarva akaratlanul is a legmélyebb pontokat találja el.
Egyéniben szintén, csak és kizárólag a kártyák mentén lehetett egy beszélgetést indítani, minden más nélkül.” Ötvös Réka

 

 

 

„A Lámpás kártya rávilágított arra, hogy egy számomra nehéz és nyomasztó élethelyzetre testi tünettel reagálok. Mióta ezt kirakva megláttam magam előtt, eltűnt a tünet. Siflis Hajnalka”

 

 

 

 

„Ez a kártya, nagyon jól rávilágított arra, hogy még sok bennem lévő félelmet kell legyőznöm. Oda vágja a tutit! „Csidei Csaba

Scroll to Top